***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! МВнР: Русия трябва да бъде подведена под отговорност за всички извършени престъпления


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 17 януари   

 

Абсолютно осъждаме ужасяващите офанзиви на Русия против гражданската инфраструктура в Украйна, които лишиха живота на доста хора в Днепър и на други места. България ще продължи да поддържа Украйна и нейния народ.

Това се споделя в позиция на Министерството на външните работи (МВнР), оповестена в формалната страница на ведомството в Туитър. Русия би трябвало да бъде подведена под отговорност за всички осъществени закононарушения, написа в позицията.

***

***

„ Преди два дни написах, че Тенко Красимиров Николов, който е огромен донор на ВОЛТ и " Демократична България ", е брат на човек, който е в ръководството на Нексо. 

Източникът ми на информация бяха медийни изявления, в които присъстваше това изказване. По-късно стана ясно, че става въпрос за съвпадане на имена и двамата нямат роднинска връзка “. 

Това написа в профила си във „ Facebook " депутатът от ГЕРБ-СДС.

***

Освен всичко останало, избрани кръгове в Украйна са заподозрели Арестович в това, че обслужва (умишлено или не) ползите на съветския окупатор. Коментарът му за отклонение на ракетата с украинска Противовъздушна отбрана послужи отлично на съветската агитация. 

„ Поднасям откровените си извинения на жертвите и техните родственици, жителите на Днепър и всеки, който е бил надълбоко засегнат от моята прибързана, неправилна версия за повода за съветския ракетен удар по жилищна постройка ", съобщи Арестович.

***

Ловеч, Пазарджик и Габрово

***

Някой вмирисва и Балканите по прочут болшевишки модел с подставени локални „ братушки “ – министри или президенти…

Не един път е коментирано, че някой се пробва да прави „ стихия в чаша вода “, с цел да започва принуждение и спор, само че същият някой си упорства да си продължи със същата стихия в чаша вода. И е реалност, че мненията на доста места са: „ таблоидите на Вучич политизират случая “, само че Вучич има друго мнение по въпроса. 

***

Първа свидетелства майката на Евгения. Капка Чорбанова съобщи, че съгласно нея и брачна половинка ѝ претекстът за закононарушението не е ревнивост, а веществен - парите за апартамент, който Евгения и Орлин са желали да купят.

***

„ Част от женско тяло без глава беше увито в завеса за баня. Недалеч от първата находка скоро бе открита найлонова торбичка, в която лежаха част от бедрата до коляното ”, споделя следовател, представен от Gazzeta.ru.

„ Омъжва се през 1971 година. Със брачна половинка ѝ се нанасят в панелен блок в Санкт Петербург, само че нещо се обърква. Оказва се, че Тамара Самсонова е живяла с шизофренично разстройство, което в никакъв случай не е било лекувано “.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР